Domotica

Domotica specialist

KNX gebouwbeheersystemen

Intelligente besturing- en controlesystemen worden meer en meer de standaard als het gaat om gebouwbeheersystemen. Deze intelligente systemen geven niet alleen meer comfort en veiligheid maar dragen ook flink bij aan een lager energieverbruik. De vraag naar deze systemen neemt dan ook voortdurend toe, wij passen onze domotica systemen op steeds meer plekken toe, van appartementen tot complete kantoorcomplexen.

 

De mogelijkheden van domotica

De mogelijkheden van domotica zijn nagenoeg eindeloos. We horen vaak het voorbeeld van op afstand het bad vol laten lopen, dit is echter maar het topje van de ijsberg. Een goed geïntegreerd/geïnstalleerd gebouwbeheersysteem doet namelijk zo veel meer. De besturing- en controlesystemen zijn voornamelijk op de achtergrond actief en zorgen met behulp van programmering op maat nagenoeg ongemerkt voor verhoging van comfort, beveiliging én besparing.

Slimme gebouwbeheersystemen zijn tegenwoordig relatief eenvoudig te realiseren. Of u nu zoekt naar oplossingen voor oudere woningen of voor een compleet kantoorcomplex. JK Elektrotechniek staat voor u klaar om de situatie eens te komen peilen en gedegen advies op maat te geven. Wij kunnen in bijna alle gevallen slimme besturing- en controlesystemen realiseren zonder breek en sloopwerk, integratie in uw huidige installaties is de oplossing waar wij voor gaan.

Relatief eenvoudige realisatie door gebruik van eNet

JK Elektrotechniek werkt bij de aanleg van domotica automatiseringssystemen met de technieken van eNet. De oplossingen van eNet maken het mogelijk om zonder complexe en massale bekabeling intelligente besturing- en controlesystemen voor gebouwbeheer te realiseren. Zo weet u zeker dat uw domotica systeem bij installatie door JK Elektrotechniek veilig en functioneel is zonder een ingrijpende verbouwing.

Meer weten over domotica / KNX gebouwbeheersystemen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, want ook voor u hebben wij een oplossing.

JK Elektrotechniek, uw domoticaspecialist!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

JK Elektrotechniek

Er zijn op deze site enkele diensten uitgelicht, er is echter meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld infrastructuren, audio- en videosystemen en duurzaamheidoplossingen.

Adres

  • Odradastraat 23
    5521 CP Eersel
  • info@jkelektrotechniek.nl
  • +31(0)497 33 66 19

Socials

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00

Powered by Reclamestudio Digi-Z. All rights reserved.