VACATURES! Op zoek naar een baan in elektrotechniek? Bekijk onze vacatures!

Elektricien

Elektrotechnisch installateur

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche staat JK Elektrotechniek voor u klaar om een allesomvattende service te bieden op het gebied van elektrotechniek.
U kunt bij ons terecht voor al uw elektrotechnisch installatiewerk, wij werken zowel voor particuliere woninginstallaties als de utiliteitsbouw.

Op zoek naar advies over uw verlichtingsplan, stroompunten, volledige elektrische installatie en alle denkbare andere elektrotechnische oplossingen?
JK Elektrotechniek geeft eerlijk en gedegen advies over elektrotechnische installaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Hier onder een greep uit onze dienstverlening:

  • Aanpassingen elektrische installaties;
  • Alle soorten lichtinstallaties;
  • Het aantal groepen in de meterkast uitbreiden;
  • Intercomsystemen en CCTV-installaties;
  • Bekabeling en aansluiten tuinverlichting;

Elektrische installaties voor particulieren en bedrijven bouwen en verbouwen.

JK Elektrotechniek ontwerpt en realiseert alle denkbare elektronische installaties. Denk hierbij aan netwerkinstallaties, kracht installaties, camera-installaties, domotica-automatisering maar ook het verhelpen van storingen en aanleg van noodverlichting behoort tot onze services. Bij totaalprojecten werken wij nauw samen met bijvoorbeeld de aannemer om zo voor u de perfecte oplossingen in uw specifieke situatie te kunnen bieden.

Besparen op uw verlichting?

Verlichting is een grote verbruiker van elektriciteit, ongeveer 40% van het totale verbruik is voor rekening van uw verlichting. In veel situaties valt op verlichting nog een hoop winst te behalen. JK Elektrotechniek helpt u om te besparen op uw energiekosten.

Als eerste komen wij vrijblijvend uw energieverbruik in kaart brengen, we wijzen u vervolgens op de besparingsmogelijkheden en geven u eerlijk advies over hoe deze besparing te realiseren is. Wij bieden verschillende energiezuinige alternatieven:

  • energiezuinige lampen
  • energiezuinige armaturen
  • aanwezigheidsdetectie
  • aanleg PV-installaties (zonnepanelen)

JK Elektrotechniek heeft de capaciteit, kennis én middelen in huis om uw elektrotechnische installaties klaar te maken voor de toekomst.