Zonnepanelen

Zonnepanelen specialist

Voor het laten installeren van zonnepanelen, ook wel PV-installatie genoemd, bent u bij JK Elektrotechniek op het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van PV-installaties. Het volgens de laatste normen aanleggen van PV-installaties vergt de nodige middelen, kennis en ervaring. Zelf aan de slag gaan met PV-installaties raden wij sterk af vanwege met hoge spanningen, brandgevaar en andere onveilige situaties. Laat het installeren van zonnepanelen daarom over aan specialisten.

PV-installatie volgens de laatste normen NEN 1010:2015

Bij installatie van zonnepanelen is het belangrijk dat de installatie aan de laatste standaard van normen voldoet. Binnen de elektrotechnische sector is dit de NEN 1010:2015 norm. JK Elektrotechniek houdt zich bij alle werkzaamheden aan deze normering. Dit is niet alleen verplicht, maar wij voelen het ook als onze verantwoordelijkheid om alle installaties zo veilig mogelijk te realiseren. Wanneer we te maken hebben met hoge spanningen en potentieel brandgevaar is dit des te belangrijker.

Verschillende soorten PV-installaties

De netgekoppelde PV-installatie
Een PV-installatie die niet gekoppeld is aan het elektriciteitsnetwerk noemen we een “autonome PV-installatie”.

De opgewekte energie uit deze installatie zal direct verbruikt worden, of we slaan deze op in een accu die gekoppeld is aan het systeem. Deze oplossing wordt vaak gebruikt voor kleinere toepassingen zoals buitenverlichting of stroomvoorzieningen op een boot of in een camper.

De autonome PV-installatie
Een PV-installatie die gekoppeld is aan het stroomnet noemen we een “netgekoppelde PV-installatie”.

Deze installatie wordt doorgaans toegepast op woningen en bedrijfspanden. Wanneer de panelen meer stroom opwekken dan er verbruikt wordt, kan deze stroom teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet. Dit levert u, naast de bestaande voordelen van PV-installaties extra voordeel op de energierekening op. Het terugleveren van stroom naar het net noemen we salderen.

PV installaties voor particulieren en bedrijven

Interesse in zonnepanelen voor uw woning, camper, tuin of bedrijfspand?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag passend advies.

Besparen op uw stroomrekening?

Met ruim 20 jaar ervaring in de branche staat JK Elektrotechniek voor u klaar om een allesomvattende service te bieden op het gebied van elektrotechniek.
U kunt bij JK Elektrotechniek terecht voor al uw elektrotechnisch installatiewerk. JK Elektrotechniek werkt zowel voor particuliere woninginstallaties als voor de utiliteitsbouw.

JK Elektrotechniek, uw zonnepanelenspecialist!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

JK Elektrotechniek

Er zijn op deze site enkele diensten uitgelicht, er is echter meer mogelijk dan u denkt. Bijvoorbeeld infrastructuren, audio- en videosystemen en duurzaamheidoplossingen.

Adres

  • Odradastraat 23
    5521 CP Eersel
  • info@jkelektrotechniek.nl
  • +31(0)497 33 66 19

Socials

Openingstijden

Maandag
09:00 - 18:00
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00

Powered by Reclamestudio Digi-Z. All rights reserved.